Hirdetés
. Hirdetés

Fontos változás a Windows 10 havi frissítésében

|

A különbözeti frissítés csak a legutóbbi kumulatív frissítés óta elkészített javításokat tartalmazza.

Hirdetés

Kiadta kedden a szokásos havi biztonsági és egyéb frissítéseit az operációs rendszerhez a Microsoft, és a korábban megszokott kumulatív (összegző) frissítőcsomag - amely tartalmazza az összes eddig megjelent javítást - mellett most első ízben készítette el a szoftvergyártó az úgynevezett különbözeti frissítőcsomagot, amely csupán a legutóbbi kumulatív frissítés utáni javításokat tartalmazza. Így mérete jelentősen kisebb, mint a kumulatív frissítésé. Most márciusban a kumulatív frissítés közel 1,1 gigabájt méretű, a különbözeti csomag pedig csak 700 megabájtos, igaz az ehavi frissítés két hónapnyi javítást tartalmaz, mivel februárban a Microsoft márciusra halasztotta az operációs rendszer szokásos havi frissítését. A jövőben tehát ennél jóval kisebb javítófoltokra számíthatunk.

A 32 és 64 bites Windows 10 változatokhoz való különbözeti frissítések innen tölthetők le.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.