Hirdetés
. Hirdetés

Fontos változások a YouTube-ban

|

Még személyesebbé válik a nyilvános videomegosztó szolgáltatás, és az androidos app után a webes és az iOS változatában is témák szerint szűrhetjük az ajánlásokat.

Hirdetés

Hirdetés

Tavaly a Google egy, a korábbiaknál személyesebb megközelítés tesztelését kezdte meg a YouTube Android változatában, és ennek keretében egy olyan új konstrukciót osztott meg a felhasználókkal, amely lehetővé teszi, hogy témák szerint szűrjük, válogassuk le az ajánlásokat.

Miután az androidos appban megtörtént a szolgáltatás széleskörű terjesztése, a Google most az iOS appot és a YouTube asztali változatát is kiegészíti vele.

Korábban az új funkció csak angolul volt elérhető, de a jövőben további nyelvekre is ki fog terjedni.

Az új funkció bevezetésével egyidejűleg a nyitó képernyő is megváltozik.  A YouTube asztali változatában az ajánlott videók galériája fölé egy olyan sáv kerül, amelyben különböző témakörök szerepelnek, és ha ezeken végigzongorázunk, módosul a kínálat, vagyis más-más anyagokat ajánl fel a hely.

A témák, kategóriák a felhasználói profil alapján személyre szabottak, és a Google ígérete szerint még idén bővülhet a körük.

Az új szolgáltatás terjesztése az elkövetkező hetekben kezdődik.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.