Hirdetés
. Hirdetés

Fontos Windows 10-hír!

|

A tavaszi frissítést mostantól bárki letöltheti a Windows Update-ből.

Hirdetés

Hirdetés

A Windows 10 May 2019 Update, más néven Windows 10 v.1903 immár bárki számára letölthető, aki a Windows Update-ben rákeres a frissítésekre.

A Windows-frissítés terjesztése a múlt hónapban indult, de a korábbi rossz tapasztalatokból okulva a Microsoft elővigyázatosabb volt, és idáig korlátozta a rákereséssel történő letöltések lehetőségét, hogy kiszűrje a kompatibilitási szempontból aggályos rendszereket.

A frissítést úgy tudjuk letölteni, hogy a Beállítások modulban kattintunk a Frissítés és biztonság, majd a Frissítések keresése parancson.

Szintén a Windows 10-el kapcsolatos hír, hogy a Windows betekintő programjának egyik vezetője, Brandon LeBlanc reagált az őszi nagy frissítéssel kapcsolatos aggodalmakra, és mindenkit megnyugtatott, hogy a fejlesztő-tesztelő munka jó ütemben folyik.

Korábban olyan pletykák kaptak lábra, hogy a Windows 10 19H2-ben nem lesz igazán komoly új szolgáltatás, csak néhány javítás, emiatt nem is tekinthető majd valódi frissítésnek, csupán egy szervízcsomagnak.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.