Hirdetés

Fontos Windows 10 mérföldkő

|

Immár az összes Windows 10 PC több mint felén a Creators Update fut.

Az áprilisban megjelent legújabb Windows 10 változatot, a Creators Update-et fokozatosan juttatja el a felhasználókhoz a Microsoft, hogy kiküszöbölje az esetleges szoftveres vagy hardveres inkompatibilitásból eredő problémákat. Most a Creators Update terjesztése fontos mérföldkőhöz érkezett, ugyanis az AdDuplex statisztikája szerint ez a változat immár a Windows 10 eszközök több mint felén fut. Ami a pontos számokat illeti, a Windows 10 változatok népszerűségi listáját a Creators Update (1703-as jelű verzió) vezeti 50,1 százalékkal, a második az évfordulós frissítés (1607-es verzió) 46 százalékkal, míg a harmadik helyet a 2015 novemberi kiadás foglalja el 2,6 százalékkal. A Windows 10 2015 júliusában megjelent eredeti verziója már csupán a PC-k 0,9 százalékán fut.

Itt jegyzendő meg, hogy a Creators Update sokkal lassabban terjed, mint az évfordulós frissítés, amely három hónap után már az összes Windows 10 PC háromnegyedén futott.

Hirdetés
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!