Hirdetés
. Hirdetés

Frissítést adott ki a Microsoft a Windows 10-hez

|

Bosszantó hibákat javít az operációs rendszerben az opcionális szoftverfolt.

Hirdetés

Hirdetés

Opcionálisan telepíthető kumulatív frissítést adott ki a Microsoft a Windows 10 több verziójához. A KB4550945 jelű folt többek között a Windows Update egy hibáját javítja, amely lefagyasztja a frissítési folyamatot. Ugyancsak megszünteti azt a rendkívül kellemetlen problémát, hogy egyes alkalmazások nem működnek, miután továbbfejlesztünk a Windows 7-ről a Windows 10-re.

Fontos kihangsúlyozni, hogy opcionális frissítésről van szó, ami azt jelenti, hogy nem települ automatikusan a Windows Update-en keresztül, vagyis manuálisan kell kezdeményezni a telepítését.

Ugyancsak jó tudni, hogy a kumulatív foltban lévő továbbfejlesztések benne lesznek a következő frissítőkedden, május 12-én kiadandó frissítésben is, együtt az időközben elkészülő biztonsági javításokkal.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.