Hirdetés
. Hirdetés

Frissült a NetApp portfóliója

|

Megújult a NetApp FAS/V 3200-as vállalati tárolókból álló sorozata, amely skálázható, fürtözött teljesítményt és kapacitást kínál.

Hirdetés

A NetApp bejelentette, hogy novembertől elérhetőek a közép- és nagyvállalati ügyfeleket célzó, új FAS3220 és FAS3250 tárolórendszerei, magasabb számítási-és tárkapacitással. Az újdonságok széles körű Flash technológiai támogatással és horizontális (scale-out) fürtözési képességgel rendelkeznek, a Data ONTAP® platform teljes integrált adatvédelmi és felügyeleti funkcionalitását biztosítva. 

A FAS3220 és a FAS3250 az elődjeikhez képest átlagosan 80%-kal nagyobb számítási és 100%-kal nagyobb, 1,4 petabájt, illetve 2,1 petabájt maximális, önálló nyers tárolási kapacitásra képesek. A FAS3220 I/O bővíthetősége jóval szélesebb: a FAS3210-nél háromszor több kártyahelyre számos 10Gb/1Gb Ethernet, 8Gb/4Gb FC vagy konvergens FCoE UTA csatolót helyezhetünk. A SAS/SATA/SSD kapacitást tartalmazó bővítőpolcok a legújabb SAS 6Gb/s csatlakozásokon keresztül illeszthetőek, de a régebbi, FC illesztésű NetApp DS14 lemezpolcok is támogatottak.

A megújult típusok V3220 és V3250 néven tároló-virtualizációs képességű változatokban is elérhetőek. Az új típusok fejlettebb bővíthetőséget kínálnak a felhasználóknak, a horizontális, scale-out fürtözés általi skálázhatóságra építve. A Data ONTAP 8.x Cluster mode lényege, hogy megnőtt kapacitás- vagy teljesítményelvárások bekövetkezésekor nem szükséges a meglévő NetApp tárolót lecserélni, hanem bármely más támogatott - új vagy régebbi - NetApp tárolóval fürtben összevonhatjuk azt. A tárolók kapacitását a szerverek, alkalmazások egységesen, a fizikai elhelyezkedéstől függetlenül látják, illetve egy esetleges tervezett karbantartáskor az adatokat leállás nélkül migrálhatjuk a fürt tagjai között. Az eszközök és a Data ONTAP Cluster mode teljes multiprotokoll támogatással rendelkezik: azaz FC, FCoE, iSCSI, NFS, pNFS, és CIFS(SMB) protokollok egyaránt alkalmazhatóak.

Az összevont fürtözött tárolókon egységesen kezelt kapacitást beoszthatjuk egymástól teljesen izolált, virtuális tárolórendszerekre, amely rugalmasság illeszkedik a felhő alapú szolgáltatások tipikus „társbérleti” környezetek elvárásaihoz.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.