Hirdetés
. Hirdetés

Frissült az Elements termékcsalád

|

Az Adobe bejelentette az Adobe Photoshop Elements 6 és az Adobe Premiere Elements 4 szoftvereket Microsoft Windows operációs rendszerre.

Hirdetés

Az Adobe Photoshop CS3 technológiájára épülő Photoshop Elements 6 képszerkesztő és -rendszerező szoftver fontos és hasznos új funkciókkal bővült. Ilyen például a Photomerge, ami a csoportképek feljavításában segít, vagy a leegyszerűsített gyorskijelölő eszköz, a Quick Selection Tool. Háttértudásunknak megfelelően három különböző szint közül választhatunk; a program ezek alapján kínálja fel a különböző képmanipulálási lehetőségeket. A kezdők a Guided Edit módban lépésről lépésre haladva csinosíthatják fotóikat.

A Photoshop Elements 6 kezelőfelülete a fotót, és nem az eszköztárat állítja a középpontba. Az új fülek (tabok) fontos opciókat rejtenek, mégsem foglalnak sok helyet. Az Organizer (szervező) felgyorsítja a munkafolyamatot, és megkönnyíti a képek importálását, tagelését és javítását.

Az új Premiere Elements 4 szoftverrel néhány perc alatt készíthetünk videókat. A Photoshop Elements 6-ban is megtalálható Organizer eszközzel könnyen rendszerezhetjük álló- és mozgóképeinket: személy, hely és esemény alapján is kereshetünk közöttük. A jeleneteket speciális effektusokkal színesíthetjük, és DVD menüt is készíthetünk.

Érdekesebbé tehetjük videóinkat, ha a mozgókép alá hangot szerkesztünk az új Audio Mixer eszközzel. Ha elkészültünk a szerkesztéssel, nincs más dolgunk, csak publikálnunk kell a videót a Sharing Centeren keresztül. A Sharing Centerrel Blu-ray lemezre, internetre, mobileszközökre, a Flash technológiának köszönhetően pedig akár a YouTube-ra is exportálhatjuk mozgóképeinket.

A Photoshop Elements 6 és a Premiere Elements 4 már megvásárolható külön-külön vagy akár csomagban, együtt is. A Photoshop Elements 6 várhatóan 2008 elején jelenik meg Mac OS X operációs rendszerre.


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.