Hirdetés
. Hirdetés

Fujitsu Lifebook: a 12 colos picitől a 17 colos óriásig

|

Itthon is bemutatkozott a japánok megújult notebook-kínálata: ultravékony kivitel, integrált 4G/LTE, széleskörű biztonsági lehetőségek jellemzik az új modelleket.

Hirdetés

A Fujitsu Magyarországon bemutatta üzleti felhasználóknak szánt 2012-es Lifebook noteszgép-portfolióját. A kínálatot frissítő és bővítő új modellek a 3. generációs Intel Core processzorokkal bírnak, némelyik a hordozhatóságot, némelyik az elképesztő teljesítményt helyezi előtérbe. A sajtóeseményen Christian Bock, a Fujitsu Technology Solutions mobil termékekért felelős európai programmenedzsere nyilatkozott: a fejlesztés legfontosabb szempontjai között a méretet, a súlyt és a dizájn tovább korszerűsítése szerepelt.

Fujitsu Lifebook család 2012-ben
Fujitsu Lifebook család 2012-ben

A megújult Lifebook család

A fejlesztések a belépő szinttől a felső kategóriáig, minden szegmenst lefednek. A kínálat hat új Lifebook modellel gazdagodott. Köztük két ultrabook illetve az ultrahordozható 12,1”-es noteszgéptől az asztali gép kiváltására alkalmas 17,3”-es gépekig mutatkoztak be. A nyár újdonságai: a belépő szintű Lifebook N532, AH552/SL és UH552, a sokoldalú Lifebook UH572 és S792 és a felső kategóriás Lifebook U772 Ultrabook.

A Lifebook U772 bevezetésével a Fujitsu az üzleti kategóriára is kiterjesztette ultrabook kínálatát. A stílusos példányok biztosítják az egész napos mobil munkavégzéshez szükséges teljesítményt és támogatást. A Lifebook U772 támogatja az Intel vPro technológiát és fejlett felügyeleti és biztonsági képességekhez juttatja felhasználóit. A profi üzleti felhasználóknak a mobil biztonság miatt sem kell aggódniuk: a noteszgép ujjlenyomat-érzékelőt és teljes lemeztitkosítást (FDE) végző SSD-meghajtókat tartalmaz.

Fujitsu Lifebook ultrabook
Fujitsu Lifebook ultrabook

Az ultrabook megdöbbentően vékony, mindössze 16 milliméteres

A 4G/LTE hálózatokat támogató, opcionális beépített modulok minden modell esetében rendelkezésre állnak. A modulhely-funkcionalitásnak köszönhetően pedig szinte az összes Fujitsu Lifebook noteszgép esetében kicserélhetővé vált az optikai meghajtó egy második akkura vagy merevlemez-meghajtóra, az optikai meghajtó modulhelyébe pontosan illeszkedő projektormodulra vagy akár a súlyt csökkentő vakpanelre.

A Lifebook-portfolió minden modellje már elérhető Magyarországon is.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.