Hirdetés
. Hirdetés

Fülbe dugható mikrofon

|

Az új fülhallgató kiszűri a környező zajokat, és a speciális beépített mikrofonnak köszönhetően a használó hangját is tisztán továbbítja

Hirdetés

Olyan fülhallgatót mutatott be e-Mimi-kun néven a japán NS-ELEX, amelynek a fülbe dugható részében egy mikrofont helyeztek el. A mikrofonba épített Sanyo chip az információk szerint szinte teljesen kiszűri a külső zajokat, így tökéletesen lehet hallani a vonal másik végén lévő személyt. Az eszköz a használó hangját is kristálytiszta minőségben közvetíti, bár az nem teljesen egyértelmű, milyen technológiát használ. Egyes források szerint a csontok vibrálását veszi át, és azt alakítja át hanggá, más források szerint a levegő vibrálását veszi fel.

A fülhallgatót olyan embereknek szánják, akik sokat telefonálnak zajos környezetben, például építkezéseken, és nem csupán mobiltelefonokhoz használható, hanem minden olyan eszközhöz, amelyhez fülhallgatót lehet csatlakoztatni, például rádióhoz. Kétféle változat létezik belőle: a vezetékes ára 40 000 jen lesz (kb. 62 000 Ft), a Bluetooth-t használó vezeték nélküli kiadás pedig 60 000 jenbe fog kerülni (kb 94 000 Ft).

sanyo_002_k.jpg

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.