Hirdetés
. Hirdetés

Game Developers Forum 2007 - Világokat építünk

|

A GDF a hazai és külföldi fejlesztőknek nyújt lehetőséget a naprakész technikai és gazdasági lehetőségek feltérképezésére, a nagyközönség pedig bepillanthat az iparág kulisszatitkaiba.

Hirdetés

A GDF (Game Developers Forum - Játékfejlesztői Fórum) célja, hogy a résztvevők átfogó képet kapjanak a játékfejlesztés legfontosabb aspektusairól, a kiinduló ötletektől kezdve egészen a szoftverek megjelentetésig. A 2007. május 19-én rendezendő GDF olyan nyitott, közös fórumot kíván megalapozni, amelyben a játékipar jelenlegi és jövőbeni résztvevői egyaránt megtalálhatják egymással a közös hangot.

Az egész napos konferecián olyan aktualitások kerülnek előtérbe, mint az MMO játékok fejlesztésének kérdései, a játékok köré épülő közösségek jelentősége vagy éppen a cross-platform fejlesztés. A meghívott előadók közt külföldi (Virtual Citizenship Association, IO Interactive, Crytek) és magyar cégek (Eidos Hungary, Invictus Games, Black Hole Games, Stormregion) egyaránt szerepelnek.

A szervezők ennek megfelelően nem csupán hazai, de az egész régióból érkező külföldi vendégekre is számítanak - reményeik szerint a GDF hamarosan a terület legrangosabb szakmai eseményévé válik. Erre meg is van minden esélyük, hiszen már az első ízben megrendezett Játékfejlesztői Fórumon olyan elismert szakembereket találhatunk, mint Xavier Antoviaque, a Virtual Citizenship Assosiation elnöke, Michael Bach Jensen a Hitmant jegyző IO Interactive-tól, vagy éppen a Far Cry-t és a Crysist fejlesztő Crytek és a cross-platform fejlesztésekről előadást tartó Eidos Hungary képviselői.

A konferenciára a gdf-hu.com oldalon lehet jelentkezni, ahol a szükséges információk, például a csoportos kedvezményekkel kapcsolatos tudnivalók szintén megtalálhatók.
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.