Hirdetés
. Hirdetés

Gázos app

|

Ügyfélszolgálati alkalmazást indított a Tigáz

Hirdetés

A fogyasztók számára könnyebb ügyintézés támogatására a Tigáz Zrt. elkészítette a Tigáz alkalmazást, mellyel mind az általános ügyintézés, mind pedig az aktuális feladatok egyszerűen végrehajthatók. Az okoseszközökre fejlesztett applikációt Android és iOS rendszerekre ingyenesen lehet letölteni a Google Play és AppStore áruházakból.

Hirdetés

A mérőállás bediktálását, a számlák kezelését, valamint a könnyebb ügyintézést támogató okostelefon-alkalmazást készített a Tigáz. A fejlesztés célja a kényelmi szolgáltatás kialakítása, valamint a folyamatos tájékoztatás erősítése. A Tigáz alkalmazás használatához online regisztráció szükséges, amely a www.tigaz.hu oldalon kívül az új program segítségével is elvégezhető. A bejelentkezést követően a felhasználók nemcsak aktuális folyószámlájukat és mérőállásukat tekinthetik meg, de segítséget kapnak a legközelebbi ügyfélszolgálati iroda megtalálásához és számlájuk értelmezéséhez is. Ügyintézéshez visszahívást kérhetnek a vállalat ügyfélszolgálati munkatársától, és személyre szabhatják, hogy a Tigáz szolgáltatásainak igénybevétele esetén milyen értesítést, emlékeztetőt kérnek. Ez utóbbi funkció beállításánál az alábbi lehetőségek közül választhatnak:

- emlékeztetés a diktálási időszak kezdetéről

- értesítés új fizetendő számláról

- figyelmeztetés késedelmes fizetésről

 

A Tigáz alkalmazás ingyenesen letölthető Android operációs rendszerre a Google Play, iOS rendszerre pedig az AppStore áruházból.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.