Hirdetés
. Hirdetés

Gmail mindenkinek

|

A Google minden magyar felhasználó számára elérhetővé tette ingyenes levelezőrendszerét. Mostantól nem szükséges meghívó a regisztrációhoz.

Hirdetés

 

 

A Gmail Magyarországon eddig csupán meghívásos alapon működött, mostantól azonban bárki készíthet ingyenes postafiókot magának. Az ingyenes Gmail-postafiókok létrehozása után nemcsak levelezni, de csevegni is tudnak barátaikkal, ismerőseikkel a Google kommunikációs eszközei (Google Talk) segítségével - mondta el Peresztegi Zoltán, a Google magyarországi képviselője. A felhasználói felületbe integrált "Beszélgetések" funkció segítségével azonnal igénybe vehetik az azonnali üzenetküldő rendszert.

 

 

Az ingyenes e-mail szolgáltatások felhasználóinak legnagyobb problémája eddig postafiókjuk korlátozott befogadó képessége volt. A Gmail alaptulajdonságaiban a régi maradt - jelenleg a felhasználók 2,7 GB-nyi, ám folyamatosan növekvő tárhelyen tetszőleges mennyiségű információt tárolhatnak. A beépített Google keresőrendszer segítségével hamarabb megtalálhatják, amit keresnek, az üzenetek pedig logikusan követhető párbeszédpanelekben jelennek meg, így egyszerűbb az azonos témáról szóló levelek rendszerezése, felkutatása.

 

A Gmail aktívan védekezik a kéretlen levelek ellen, de a felhasználók maguk is fokozhatják hatékonyságát az "Ez Spam" gomb használatával. A Gmail szolgáltatás POP-os elérhetőségének köszönhetően bármilyen offline levelezőprogrammal letölthetők a levelek, így azok nem csak a webes felületen tekinthetők meg.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.