Hirdetés
. Hirdetés

Google iroda 15 ezerért

|

Egy nemrégiben elindult vállalkozás olcsó, online irodai csomagokat kínál, hivatalos Google- viszonteladóként.

Hirdetés

A SimplyPad.com direkt a kis és középvállalatok számára készített online alkalmazás csomag, amely segít hatékonyabbá tenni a cégek belső működését. A Google Apps szolgáltatásaira épülő rendszer a saját fejlesztéseinket és más külső alkalmazásokat is tartalmaz.

A Google Apps segítségével a SimplyPad biztosítja a komplett céges levelezést, a közös céges dokumentum tárat, online irodai programokat, webes naptárat és sok egyéb szolgáltatást is. A webes alkalmazások a vállalkozás saját domain nevén keresztül érhetők el, a saját logójukkal díszített felületen, a vezetők pedig pontosan tudják szabályozni a céges fiókok működését.

A SimplyPad mindehhez kifejlesztett egy olyan irányítópultot (dashboard), ahol a felhasználók egy lapon láthatják a friss leveleiket, a naptárjukat, a teendőik listáját és a dokumentumaikat is. Így a sok különböző szolgáltatás is átláthatóvá válik.

A SimplyPad fejlesztői hivatalos viszonteladóként hozzáférnek olyan Google API-khoz is, amelyek még több lehetőséget biztosítanak a fejlesztéseikhez, és így a korábbiaknál is jobban ki tudják szolgálni a hazai KKV-k igényeit.

A cég több féle konstrukcióban kínál csomagokat a céges Google iroda felépítésére, ezek közül az alapcsomag már 17 500 forintért elérhető, s akár egy 15 fős cég alapfeladatait is képes megoldani. A komplexebbek 12 -15 ezer forint /  felhasználó  kiadást jelentenek évente.

A SimplyPad.com, ezenfelül hasznos tanácsokat is igyekszik adni a felhasználóknak a blogjában és a Twitteren keresztül.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.