Hirdetés
. Hirdetés

Google Navigation magyarul is

|

Megérkezett a honosított Google Navigation.

Hirdetés

A sajtó találgatásából már a múlt héten sejteni lehetett, hogy mától magyarul is elérhető lesz a Google Navgation, az androidos telefonokon alapértelmezett navigációs alkalmazás. A pénzért megvásárolható navigációs alkalmazásoktól eltérően a Google Navigation folyamatosan adatforgalmat generál - ezért érdemes mobilinternetes csomagot vásárolni, ha ezt a navigációt szeretnénk használni.

Google Navigation
Google Navigation

A hazai mobilszolgáltatók közül a Telenor az androidos készülékek elkötelezett támogatója, ezért is ők jelentették be egy sajtóközleményben a Google Navigation magyar elérhetőségét. Tájékoztatásuk szerint az adatforgalom azok számára ingyenes lesz az előfizetők közül, akik a Telenor Okostarifát választották.

A mobilszolgáltatók és a készülékgyártók is igyekeznek ingyenes GPS-alapú navigációval magukhoz láncolni ügyfeleiket. A Nokia GPS képes készülékeihez például 2010 eleje óta ingyenes térkép és hang navigáció jár - a térképeket előre le lehet tölteni a készülékre és így utólagos adatforgalmat nem generálnak.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.