Hirdetés
. Hirdetés

Google telefon képek

|

A Photoshop mesterei elképzelték, hogyan fest majd a Gphone és természetesen közzétették az elképzeléseiket.

Hirdetés

Még mindig késlekedik a Google-től a hivatalos beismerés, hogy lesz Google telefon. A blogos közösség által egyszerűen gphone-nak becézett készülékről szóló hírek mind bizonytalanok: elképzelhető, hogy 100 dollár alatti vagy ingyenes, reklámokkal támogatott telefon lesz. A bennfentesek azt is tudni vélik, hogy a gyártó a tajvani HTC lesz.

Az már biztos, hogy a Google Adwords a Google Mobil keresések között is megjelenik. Az Adwords szolgáltatásra előfizetőknek a mobil keresések között is megjelennek találataik, ha ezt nem szeretnék, akkor ezt jelezniük kell a Google felé.

A Photoshop mesterei azonban nem tudnak várni a Google tervére, és tömegével készülnek el azok a képek, melyek egy lehetséges telefont ábrázolnak. Hogy aztán mi lesz igaz mindebből, egyelőre nem tudni.

gphone1.jpg
gphone2.jpg
gphone3.jpg
gphone4.jpg
gphone5.jpg
gphone7.jpg


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.