Hirdetés
. Hirdetés

Google-telefont tervez a Dell?

|

Egyes feltételezések szerint a két vállalat közös mobiltelefonok gyártására készül.

Hirdetés

A Marketing Week értesülései szerint a Dell Inc. és a Google Inc. a jövő héten esedékes Mobile World Congressen fogják bejelenteni az Android platformot futtató okostelefonnal kapcsolatos vonatkozó terveiket. John Byrne, a Technology Business Research elemzője szerint valószínű, hogy egy Android rendszerű kézieszközt fognak bejelenteni.

A Gartner elemzője, Ken Dulaney más állásponton van, szerinte a Dell nem akar beszállni a mobiltelefon-üzletbe. Ő inkább azt tartja valószínűnek, hogy egy Androidot futtató Internet tablet PC-t fognak bejelenteni. Az eszköz Dulaney szerint várhatóan egy, az Intel Mobile Internet Device (MID) koncepciójából származó chipet fog tartalmazni.

A Wireless Device Strategies elemzője, Neil Mawston szerint érthető lépés lenne a Delltől, ha egy ilyen eszközzel térne vissza a piacra, miután a PDA gyártását leállította.

A Marketing Week már korábban is közölt olyan feltételezéseket, hogy a Dell be akar lépni a mobiltelefon-piacra, miután a tavalyi év elején átcsábította magához a Motorola ügyvezetőjét, Ron Garriques-ot.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.