Hirdetés
. Hirdetés

Görbe utakon az Apple

|

A cég legújabb iPadPrói közül jó néhánynak görbe az alumínium háza. Az Apple szerint azonban nincs velük semmi baj.

Hirdetés

Hirdetés

Néhány héttel ezelőtt az Apple fórumain megszaporodtak azok a panaszok, amelyek új iPads Pro fura deformitásáról számoltak be. A panaszokhoz mellékelt fotókból kiderült, hogy a méregdrága eszközök alumínium háza középen kissé meggörbül, és az asztalra helyezve a táblagépek egyik vége látványosan eláll az asztal lapjától.

Első ránézésre azt hihetnénk, hogy mindez egy gyártási hiba eredménye, amely csak néhány eszközt érint. A görbe iPadeket pedig majd szépen visszaveszik az Apple Store-okban, és oda kerülnek, ahová valók: a kukába.

Ám kiderült, hogy a helyzet nem ilyen egyszerű, az Apple ugyanis a vásárlók tudtára adta, hogy nem fogja se kijavítani, se kicserélni az érintett egységeket. Mindez abból a válaszból derült ki, amit a cég alelnöke, Dan Riccio adott egy felhasználói emailre. Riccio közölte: az új iPad Pro kialakítása és gyártási technológiája minden tekintetben megfelel az Apple legmagasabb szintű elvárásainak. 

Nos, ha ilyen az Apple legújabb minőségi szabványa, akkor ne csodálkozzunk, ha a cég részvény-árfolyama jövőre esni fog.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.