Hirdetés
. Hirdetés

GPS navigáció hagyományos térképpel

|

A Kenwood figyelemreméltó új navigációs rendszert mutatott be, ami sokak számára lehet majd hasznos.

Hirdetés

A PC World beszámolója szerint a Smart Interface nagyban egyszerűsíti a navigációt. A megoldás lényege, hogy a navigációra kész PNA, PDA mellé egy sima, papír térképet is használunk. Természetesen például ha egy idősebb személy szeretne navigációra használni egy ilyen eszközt, többször is meggondolná, hogy hozzányúl-e, vagy inkább előveszi a térképet.

A Kenwood ehhez egy toll formájú szerkezetet ajánl, amellyel csak rá kell böknünk bizonyos pontokra a papír térképen. Ezután a vezeték nélküli adón keresztül eljut a PNA-hoz, PDA-hoz a jel, és a navigációs program mindent megmutat a kiválasztott helyről.

kenwood_smart_interface.jpg
Forrás: aving.net

Így nemcsak, hogy leegyszerűsödik a navigáció, de az idősebbek, valamint a modern eszközökhöz kevésbé értők számára is lehetőség nyílik a GPS használatára.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.