Hirdetés
. Hirdetés

Guinness rekorder nyomtató

|

Kis és középvállatok igényeire szabott új nyomtatót mutatott be a Deskjet 25. születésnapján a HP.

Hirdetés

Az Officejet Pro X nyomtatócsalád amellett, hogy nyomtatási sebességével Guinness rekorder lett, költséghatékonyságával, menedzselhetőségével, egyszerű kezelésével és csendességével válhat a kkv-k valamint a nagyvállalatok munkacsoportjainak választott eszközévé.

Hirdetés

A színes nyomtató sorozat a HP PageWide technológiájának köszönhetően akár 70 irodai minőségű oldal nyomtatására is képes percenként. A fix nyomtatófejnek köszönhetően a készülék gyorsan és halkan képes akár havi 70.000 oldalt kinyomtatni, standard 500 lapos papíradagoló tálcája pedig tovább bővíthető, így kevesebbszer kell a nyomtatási folyamatot megszakítani. Mivel a nyomtató egyetlen mozgó alkatrésze a laptovábbító mechanika a hosszú távú megbízhatóság is garantált.

A nyomtató sorozat ENERGY STAR® minősítést nyert, mind az energia- mind hulladék újrahasznosítás terén. A HP 970 és 971 tintapatronok gyorsan száradnak és időtállóak, ráadásul kevesebb csomagolási hulladékot termelnek. A HP Officejet Pro X könnyedén integrálható már meglévő nagyvállalati informatikai rendszerekbe az ehhez szükséges nyomtatási protokollok, menedzselhetőség és workflow megoldások révén.

 

„A KKV ügyfelek mindig a költségtakarékos megoldásokat keresik” - mondta Stephen Nigro, a HP vezérigazgató-helyettese, a nyomtatási és a grafikai megoldások üzletág vezetője. „Az új HP Officejet Pro X sorozat ideális megoldás számukra professzionális nyomtatáshoz, mert gyorsabban, alacsonyabb költséggel működik, mint a lézerprinterek, miközben kevesebb a hulladékmennyiség is.”

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.