Hirdetés
. Hirdetés

Gyönyörű ingyencuccok a Windows 10-hez

|

A Microsoft újabb témákat adott ki a Windows 10-hez.

Hirdetés

Hirdetés

A Microsoft négy különböző témát adott ki a Windows 10-hez: a Microsoft Áruházból lehet letölteni őket ingyen.

Fontos azonban tisztázni, hogy bár a cég témáknak nevezi őket, valójában csak tapéták: a csomag hangokat és más vizuális csinosítási lehetőségeket nem tartalmaz, csak néhány nagyfelbontású fotót, amit asztali háttérként használhatunk.

A négy téma neve: Opposite Day, Seeing Red, Knits and Wool, The Butterfly, és alkalmazásukhoz legalább a Windows 10 Fall Creators Update-et kell futtatnunk, mivel ez a legrégibb változat, amit még alapból frissít a Microsoft. (A Windows 10 Creators Update és az azt megelőző verziók esetében már csak az Enterprise és Education kiadások kapnak frissítést.)

A témákat a Gépház modulból a  Beállítások, majd pedig a Témák kiválasztása után tudjuk telepíteni. Mindegyik csomag több, mint egy tucat fotót tartalmaz, amelyek közül telepítés után tetszés szerint válogathatunk, ha az asztalon kattintunk a jobb egérgombbal, és kiválasztjuk a Következő asztali háttér menüparancsot.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.