Hirdetés
. Hirdetés

Gyorstüzelő válasz a novemberi Windows 10-frissítésre

|

A frissítés hivatalosan még meg sem jelent, de az Intel már ki is adta hozzá az első frissítéseket.

Hirdetés

Hirdetés

Az Intel kiadta frissített vezérlőit a rövidesen megjelenő Windows 10 November 2019 Update-hez.

A gyártó közleménye szerint a 26.20.100.7323 verziószámú vezérlők a Windows 10 v. 1909 RTM indítóvezérlői, emellett a DisplayPorton YUV 420 támogatást biztosítanak az Iris Plus grafikájú, 10. generációs Intel Core processzorok számára.

A vezérlők a 1709 változatszámú Windows 10-nél nem régebbi verziókkal használhatók, és teljes körű támogatást biztosítanak a májusban megjelent, illetve novemberben várható Windows 10-frissítésekhez .

A gyártó melegen ajánlja a vezérlők frissítését, ugyanis ebben a kiadásban több hibát is kijavítottak . Az Intel szerint korábban a külső monitorokon történő Ultra-HD Blu-Ray PowerDVD lejátszás esetén a teljes képernyős módból ablakos módba való váltáskor lefagyások jelentkeztek, és 3DMark Time Spy benchmark betöltésekor a képernyő villogni kezdett - most mindkét hibát orvosolták.

A Windows 10 November 2019 Update terjesztése a legfrissebb hírek szerint november 12-én kezdődik meg.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.