Hirdetés
. Hirdetés

Gyorsul a UPC kábelinternet

|

A UPC Magyarország a ma bejelentett, megújított kábelinternetes csomagkínálatában jelentősen megnöveli a sebességet, mind az új, mind pedig a meglévő előfizetők számára. Június 15-étől már a legkisebb csomagban is 10Mbps-ra állítják a sávszélességet.

Hirdetés

Ezzel párhuzamosan, a jelenlegi legkisebb, internet start elnevezésű csomagot kivezetik a piacról és a 2 Mb-es sebességét automatikusan az új minimális szintre, 10 megabitre növelik a jelenlegi felhasználók számára. A jelenlegi FiberPower 15 csomag sebessége 25Mb-re emelkedik, és a 30Mb-es csomag előfizetőinek is lehetőségük lesz áttérni az új 50 megabites csomagra, de ehhez már modemcsere is szükséges. Az új portfólió 10, 25, 50 és 120 megabites csomagjai június 15-étől érhetőek el, a meglévő előfizetők pedig július elejétől kezdődően kapják meg az új sebesség-beállításokat. Az automatikus átállítást nem kell külön kérniük, csak a modemet kell majd hozzá újraindítaniuk.

Saját közlése szerint a nagysebességű internetes kínálatával a UPC az elmúlt időszakban a szélessávú piac átlagánál magasabb növekedést ért el, és immár 400 ezer előfizetőt szolgál ki, köztük a nemrégiben megvásárolt volt Fibernet hálózatok ügyfeleit is. A 400 ezer internet-előfizető több mint 90%-a már legalább 25Mb-es kapcsolattal használhatja a világhálót az új sebesség-beállításokat követően. Ez a sávszélesség magasabb az ADSL internettel elérhető legnagyobb lehetséges sebességnél, és máris nagyon közel áll ahhoz, amit az EU Digitális Menetrendje csak 2020-ra tűz ki célként minden állampolgár számára.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.