Hirdetés
. Hirdetés

Hackerkonferencia a Vistával

|

Két előadóval és a Vista operációs rendszerrel képviselteti magát a Microsoft Kuala Lumpurban a HITBSecConf2006 rendezvényen.

Hirdetés

A Hack In The Box konferencián a Microsoft az új operációs rendszer biztonsági fejlesztéseibe enged majd bepillantást. A cég szándéka egyértelmű: az új operációs rendszer esetleges hibáit jobb minél hamarabb kideríteni, s ehhez egy hackerekkel és más biztonsági szakértőkkel zsúfolt konferencia ideális helyszín lehet.

Mint Dhillon Andrew Kannabhiran, a hatodik alkalommal megrendezésre kerülő Hack In The Box biztonsági konferencia szervezője is elmondta, egy már piacra dobott rendszer hibáinak javítgatása sokkal költségesebb, mint azok kiadás előtti felfedezése és kijavítása.Ráadásul nem szabad elfeledni a szoftverfejlesztő imidzsében keletkezett károk hatásait sem.

A konferencián előadást tart majd Dave Tamasi, a Microsoft vezető biztonsági programmenedzsere és Douglas MacIver, a cég behatolásokkal foglalkozó mérnöke is.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.