Hirdetés
. Hirdetés

Halottak az okmányirodák

|

Még a sorszámokat is kézzel írták meg.

Hirdetés

A kora reggeli órákban teljesen leállt az okmányirodák informatikai rendszere. A probléma országos volt, sehol nem működtek a rendszerek – írta a hvg.hu.

Hirdetés

A Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatalánál (KEK KH) a portál kérdésére azt közölték, hogy már dolgoznak a hiba elhárításán, de ők sem tudják, mikor állhat helyre a szolgáltatás.

Egyelőre azt sem tudták megmondani, mi okozta a rendszer összeomlását. Az MTI érdeklődésére a KEK KH későbbre ígért tájékoztatást.

A Computerworld a hivataltól megtudta, hogy ismét zavartalanul működnek az okmányirodák az ügyintézés országosan 12 óra 40 perctől újra elérhető, a szolgáltatók a technikai hibát elhárították.

Az átmeneti szünetre való tekintettel a KEKKH Személyes Ügyfélszolgálata (1133 Budapest, Visegrádi utca 110.) a mai napon megnövelt nyitvatartással éjfélig várja az ügyfeleket a közigazgatási ügyeik intézésére, kivételt képeznek azon ügyek, amelyek napközben is működtek (hatósági erkölcsi bizonyítvány, elkészült okmányok átvétele).

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.