Hirdetés
. Hirdetés

Hálózatfejlesztés Somogyban

|

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség Gazdaságfejlesztési Operatív Program (GOP) támogatási rendszerében megvalósult, közel 156 millió forint értékű beruházásnak köszönhetően a T-Home februártól a marcali kistérség kilenc településén nyújt szélessávú internet -, televízió- valamint telefon-szolgáltatást. A fejlesztéssel több mint kétezer lakos érheti el a legmodernebb technológiára épülő szélessávú hálózati infrastruktúrát.

Hirdetés

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség által kiírt pályázat célja, a szélessávú távközlési infrastruktúra kiépítése Magyarország olyan hátrányos helyzetű, üzletileg kevésbé vonzó kistérségeiben, ahol eddig üzleti alapon nem épült ki szélessávú hálózat. Segítségével közel 30 fejlesztési projekt valósulhat majd meg uniós források bevonásával. A beruházás megvalósítója, a pályázat kedvezményezettje és a hálózat tulajdonosa a Magyar Telekom tájékoztatása szerint a beruházásnak köszönhetően az érintett településeken lakók a szélessávú internet révén új lehetőségekhez, új élményekhez juthatnak, amely nemcsak a szabad óráikat teheti élvezetessébbé, hanem munkavégzésüket is nagyban megkönnyítheti.

 A T-Home egy időben akár több tévékészüléken is elérhető tévészolgáltatást, ezen kívül böngészésre, levelezésre, információgyűjtésre, kapcsolattartásra, képek letöltésére, online zenehallgatásra, jelentős adatforgalommal járó tevékenységekre alkalmas, adatforgalomtól független havi díjú internetet, személyes igényekre szabott kábeltelevíziós csomagokat, valamint kábeltelefon-szolgáltatást kínál a kistérségekben élőknek.

A Magyar Telekom beruházásával az alábbi településeken válnak elérhetővé a T-Home szolgáltatások: Hollád, Gadány, Kelevíz, Libickozma, Nagyszakácsi, Nemeskisfalud, Szenyér, Tikos, Varászló.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.