Hirdetés
. Hirdetés

Hárman a GSM-R-ért

|

Három pályázó kapja meg az ajánlattételhez szükséges műszaki dokumentációt a GSM-R projektben.

Hirdetés

A 2012. december 22-én közzétett közbeszerzési eljárás részvételi felhívására jelentkezett cégek alkalmasságának vizsgálata március elsején lezárult, a három leendő ajánlattevő: a Kapsch Carrier Com Kft. és MVM Ovit Zrt. közös ajánlattevők, a Nokia Siemens Networks Telekommunikációs Kereskedelmi és Szolgáltató Kft., valamint a SELEX Electronik S.p.A. és Huawei Technologies Híradástechnikai Kft. közös ajánlattevők.

vasut
vasut

A projekt célja, hogy megteremtse a nemzetközi vasúti forgalom átjárhatóságát, valamint növelje a közlekedés biztonságát és hatékonyságát. A döntés alapján a NISZ Zrt. hatáskörébe tartozik a tervezésre, a kiépítésre és az implementációra vonatkozó közbeszerzési eljárás lebonyolítása.

Az említett három pályázó kapja meg az ajánlattételi dokumentációt a GSM-R rendszer megvalósítására. A benyújtott ajánlatok alapján a NISZ Zrt. a jogszabályok által biztosított időn belül megkezdi a tárgyalásokat a pályázókkal. A tárgyalások eredményeképpen várhatóan 2013. második negyedévének végén, a legjobb ajánlatot tevő jelentkezővel a NISZ Zrt. szerződést köt GSM-R rendszer és egyéb kapcsolódó szolgáltatások ellátásához szükséges berendezések szállítására és szerelésére, valamint a rendszer teljes körű tervezési, építési, rendszerintegrációs, tesztelési, tanúsítási, próbaüzemi feladatainak ellátására.

A részvételi felhívásra jelentkezett még a ZTE Hungary Kft., azonban az alkalmassági feltételeknek nem felelt meg.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.