Hirdetés
. Hirdetés

Használja ezt a remek Windows 10-funkciót?

|

Az idővonal segítségével ott folytathatjuk a munkát, ahol korábban abbahagytuk.

Hirdetés

Hirdetés

Bár már egy ideje itt van velünk a Windows 10 operációs rendszerben az idővonal, rövid közvéleménylutatásunk szerint nagyon kevesen használják ezt a munkát gyorsító, hasznos szolgáltatást, amely lehetővé teszi, hogy ott folytatssuk a tevékenységeinket, ahol korábban abbahagytuk.

Az idővonal megjelenítéséhez nem kell mást tennünk, mint kattintani a Windows 10 tálcáján a Feladatnézet ikonon, vagy alkalmazni a Windows gomb-Tab billentyűkombinációt. A megjelenő képernyőn elénk tárulnak az elmúlt 30 nap tevékenységei a szolgáltatás által támogatott alkalmazásokban.

Itt jegyzendő meg, hogy egyelőre csupán korlátozott számú alkalmazás működik együtt az idővonallal, noha a Microsoft eszközöket kínál a fejlesztőknek programjaik kompatibilissá tételéhez.

Aki nem szeretné, hogy tevékenységelőzményeit tárolja a rendszer, a funkciót a Start menü/Gépház/Adatvédelem/Tevékenységelőzmények oldalon kapcsolhatja ki a Tevékenységelőzmények tárolása ezen az eszközön lehetőség bejelölésének a megszüntetésével.

Ugyanitt tiltható le, hogy a Windows 10 a tevékenységelőzményeket továbbítsa a Microsoftnak a Tevékenységelőzmények elküldése a Microsoftnak lehetőség bejelölésének a megszüntetésével.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.