Hirdetés
. Hirdetés

Használt telefonért plüssoroszlánt

|

A Nokia a WWF-el közösen összegyűjti a használt mobiltelefonokat. A cég a készülékekért cserébe egy plüssoroszlánt kapunk ajándékba.

Hirdetés

December 7-étől újraindul a Nokia és a WWF közös telefongyűjtő akciója. Mindenki, aki egy használt Nokia telefont - akkumulátorral együtt - az ország bármely Nokia üzletébe visszavisz, és kitölti a WWF természetvédelmi kvízét, egy WWF-logóval díszített plüssoroszlánt kap ajándékba. A kérdéssort helyesen kitöltők között pedig egy Nokia 5300 Xpress Music készüléket, öt Nokia hátizsákot és tíz WWF pénztárcát sorsolnak ki a szervezők.

Az akcióval a Nokia Hungary Kft. nemcsak a régi telefonok környezetbarát újrahasznosítását, hanem a WWF magyarországi tevékenységét is támogatja.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.