Hirdetés
. Hirdetés

Hasznos funkcióval bővül a Chrome

|

A Google egyszerűbbé szeretné tenni a lapok kezelését.

Hirdetés

Hirdetés

Nem mindenki szeret több lapot megnyitni egy böngészőmenetben, de van, aki éppen ellenkezőleg, több tíz, vagy akár száz lapot is szívesen futtat egyidejűleg.

A Google Chrome-ban azonban ez nem könnyű, mert a fülek egyre kisebb méretűre zsugorodnak össze a böngésző felső sávjában, és egy idő után szinte semmi sem látszik belőlük.

A Google fejlesztői már dolgoznak a probléma megoldásán, és az ötletet a Mozilla Firefox böngészőjéből vették kölcsön. Az új technika lényege, hogy a felhasználók görgethetnek a füleken, így méretük nem zsugorodik értékelhetetlen méretűre.

A munkálatokról a Google egyik mérnöke számolt be, de nem árulta el, mikor jelenhet meg a böngészőben az új funkció.

A görgethető fülek megjelenéséig az összetöpörödött lapok problémáját úgy tudjuk kezelni, hogy a Ctrl, illetve Shift  billentyűket lenyomva tartva kattintunk a kívánt füleken (előbbi kombinációval különálló lapokat, utóbbival egybefüggő csoportokat tudunk kijelölni), majd a kiválasztott elemeket áthúzzuk egy másik ablakba.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.