Hirdetés
. Hirdetés

Hasznos megfigyelés

|

A MOHAnet újdonságaival mind a magánszemélyek mind a vállalatok könnyedén felügyelhetik a számukra fontos dolgokat.

Hirdetés

A NAVIGATOR műholdas járműfelügyeleti berendezés egy készülékben képes védelmi, logisztikai, üzemeltetési és azonosítási feladatok távoli ellenőrzését támogatni a különböző típusú személy- és tehergépkocsik, illetve munka- és haszongépek esetében. Az RFID olvasó nevű kiegészítőnek köszönhetően a sofőrök könnyedén beazonosíthatóak és lehetővé válik a magán illetve szolgálati utak adminisztrálása ezzel véget vetve a menetlevelek korszakának.

Hirdetés

A készülék számos be- és kimenettel rendelkezik, melyhez külső és belső érzékelők kapcsolhatók. Ilyen lehet a billentést vagy ajtónyitást érzékelő szenzorok, az autóriasztó, az immobilizer, a tachográf, a rakodótér hőmérsékletét felügyelő hőmérők, valamint az üzemanyag mennyiségét mérő szondák és átfolyás mérők, hogy csak néhány példát említsünk az ellenőrzési lehetőségek közül. A NAVIGATOR a gyújtást, a fordulatszámot és az üzemanyagfogyást is képes a gépjárműből érkező CAN-FMS információból értelmezni.

Illetéktelen használat vagy lopás esetén az eltulajdonított gépjárművet a tulajdonos utasítására az eszköz - a balesetbiztonsági szempontokat figyelembe véve - megállítja, majd a gyújtást kikapcsolja. A NAVIGATOR beépített gyorsulásmérővel rendelkezik, így egy esetleges balesetről is időben értesülhetünk, mely életet menthet.

Az ALARM távfelügyeleti átjelző képes biztonságosan továbbítani a betörésjelző központok eseményüzeneteit, anti-jamming funkciójának köszönhetően, ha külső szabotálással vagy GSM blokkolással próbálkozik valaki, azonnal riasztja a távfelügyeleti központot.

A rendszer működőképességének megbízhatósága egyrészt az előre beállított periodikus életjelküldés folyamatos ellenőrzésének köszönhető, másrészt a duplikált GSM/GPRS modem és SIM kártya kialakításnak, ami lehetővé teszi különböző mobil szolgáltatók adatszolgáltatásának párhuzamos igénybevételét egy készülékben.

Az ALARM átjelző alkalmazása garantálja a felhasználó betörésjelző központjának folyamatos ellenőrzését, a távfelügyeleti cégek számára pedig biztonságos és rugalmas megoldást kínál a munkájuk hatékony és szakszerű ellátásához.

 

Az ANDROID HELPER multifunkciós okostelefon szoftver segítségével a felhasználók interneten keresztül folyamatosan nyomon követhetik és ezáltal ellenőrzésük alatt tarthatják az általuk távfelügyelt személyek mozgását. A program egy könnyedén telepíthető, Android mobiltelefonokra kifejlesztett 24 órás felügyeleti alkalmazás.

Az utóbbi idők megfigyelési botrányai miatt az ilyen jellegű alkalmazások persze visszatetszést válthatnak ki, de a gyerekek felügyeletén kívül a nagy anyagi értéket képviselő eszközöket, esetleg pénzt szállító alkalmazottak is biztonságban tudhatóak a HELPER segítségével.

Az alkalmazásban lévő HELP! gomb megnyomásával a felhasználók azonnali segítséget kérhetnek, ráadásul, mivel elküldi a segélykérés helyének koordinátáit a válaszidő is jelentősen lerövidül. A személyek eseményjelzéseit egy nagy biztonságú adatszerver, – a MERCURY ALARM –, fogadja a nap 24 órájában.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.