Hirdetés
. Hirdetés

Hasznos új appot kap a Microsoft Teams

|

A népszerű videókonferencia eszköz egy olyan alkalmazással bővül, amellyel a távmunkában dolgozók közösen tudnak listákat létrehozni és kezelni. A Lists már bemutatkozott a Microsoft 365-ben, most a Teams felhasználói is munkára foghatják.

Hirdetés

Az odáig rendben van, hogy a koronavírus és a kijárási korlátozások miatt egyre gyakoribb távmunka során nagyon megnőtt a videókonferenciás megoldások iránti igény. Viszont sokszor nem elég csak megbeszélni a teendőket, érdemes ezeket olyan közös felületen kezelni, ahol a meetingek után is bárki könnyen megtalálhatja ezeket. A Microsoft bejelentette, hogy a Teams videokonferencia eszközben immár minden kereskedelmi és kormányzati (GCC) felhasználó számára elérhető a Lists applikáció, amelynek segítségével közvetlenül a Teamsből lehet rendszerezni a munkát, és követni az ezzel kapcsolatos információkat.

Hirdetés

A szoftveróriás először a májusi Build 2020 fejlesztői konferencián jelentette be a Microsoft 365 információkövető alkalmazását, amelynek testre szabható nézetei és intelligens szabályai megkönnyítik a legkülönbözőbb típusú adatok, így például az eszközök, kapcsolatok, események, problémák, és a velük kapcsolatos változások listázását és nyomon követését.

A Microsoft Teams platformon működő Lists appot a fejlesztők a csoportmunka támogatására hozták létre. A Teamset használók a nulláról indulva is létrehozhatnak vele új listákat, de alkalmazhatják a nyolc szabványos sablont és a speciális alkalmazási területekre szolgáló sablonokat (páciensek, hitelek és incidensek), továbbá Excel táblázataikat vagy meglévő listáikat is.

Ami a szolgáltatásokat illeti, az app a Share Pointben megszokott összes fontos listakezelő funkciót tartalmazza.  Néhány a lehetőségek közül: oszloptípusok, formázás megtekintése, Quick Edit, exportálás az Excelbe, rendezés és szűrés. Azt is egyszerű nyomon követni, ki mit csinált, mivel minden felhasználói tevékenység elérhető az auditálási naplóban.

A Teams bővülése önmagában is örömteli hír, de most, hogy a koronavírus újra támad, különösen fontos, hogy a Microsoft még használhatóbbá tette az otthoni munkát kiszolgáló csoportmunka eszközét.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.