Hirdetés
. Hirdetés

Hasznos újdonság a Windows 10-ben

|

A májusi funkciófrissítés egyszerűbbé teszi a frissítések kezelését.

Hirdetés

Hirdetés

Az idei év első nagy funkciófrissítésében, a májusban esedékes, 2004-es verziószámú Windows 10-ben a Microsoft javít azon az értesítési technikán, ami a letöltésre kész frissítések megjelenéséről tudósítja a felhasználót, és kényelmesebbé teszi a frissítések telepítését.

Az új értesítés a Windows 10 Akcióközpontjában jelenik meg, és három lehetőséget kínál fel a csomag kezelésére.

Az első azonnali letöltést és telepítést kezdeményez, a második a következő napra halasztja el a műveletet, végül a harmadik opció lehetővé teszi, hogy időzítsük a frissítést.

A Microsoft a hordozható gépek tulajdonosaira külön is gondolt, ugyanis egy animációt is beépített az értesítésbe, ami figyelmezteti a felhasználót, hogy indítás előtt csatlakoztassa a hálózatra a gépet.

Ha ugyanis az akkumulátor lemerülése miatt a művelet a telepítés kellős közepén félbeszakad, ez komoly problémát okozhat a rendszer működésében, sőt, legrosszabb esetben akár a teljes operációs rendszer újratelepítését is szükségessé teheti.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.