Hirdetés
. Hirdetés

Hasznos Windows 10 indítótipp

|

Az Indítópult mappában elhelyezett parancsikonokhoz tartozó fájlok automatikusan betöltődnek az operációs rendszer indulásakor.

Hirdetés

Hirdetés

Meggyorsítja a munkánkat, ha a számítógép bekapcsolása után, az operációs rendszer indulásakor automatikusan megnyítódnak azok a dokumentumok, amelyeken éppen dolgozunk. Ennek megvalósításához nem kell mást tennünk, mint a Windows Indítópult nevű mappájában elhelyezni a betölteni kívánt fájlokra mutató parancsikonokat.

Először indítsuk el a Fájlkezelőt a Windows gomb+E billentyűkombinációval, majd írjuk be a címsorba az Indítópult szót, és üssük le az Enter gombot, melynek hatására megnyílik az Indítópult mappa. Kattinsunk ebben a jobb egérgombbal, a gyorsmenüben válasszuk az Új/Parancsikon tételeket, keressük meg a lemezen a kívánt fájlt, jelöljük ki, és kattinsunk az OK gombra. Most kattintsunk a Tovább gombra, adjunk nevet a parancsikonnak, vagy hagyjuk változatlanul a felkínált nevet, végül kattintsunk a Befejezés gombra.

Ismételjük meg a műveletet a többi megnyitni kívánt fájl esetében.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.