Hirdetés
. Hirdetés

Hatalmasat ugrik a Samsung Galaxy S sorozat

|

Az S10 után várhatólag nem az S11, hanem az S20 jön. Persze nem csak a számozásban lesz nagy a változás.

Hirdetés

Hirdetés

February 11-én a Samsung a San Francisco-i Unpacked sajtókonferencián bemutatja új Galaxy csúcsmodelljeit.

A nemrég kiszivárgott képek megerősítik azt a teóriát, hogy a dél-koreai gyártó a Huawei példáját követve a 10 után nem egyet ugrik a számozásban, és az S10-et az S11 helyett a Galaxy S20 követi.

Az új csúcsmodell három változatban jelenik meg, és a Galaxy S20-hoz, illetve S20 Plushoz csatlakozik egy S20 Ultra 5G mobil is.

A Galaxy Unpacked konferencián várhatóan bemutatják a Galaxy Fold második verzióját, amely állítólag a most bejelentett Motorola Razr-ra fog hasonlítani, és felbukkan az új Galaxy Buds+ vezeték nélküli fülhallgató is.

Ami az S20-akat illeti, az S20 Ultra 5G-on várhatóan egy 108 megapixeles, 100x zoomos négylencsés kamerát találunk majd, és az S20, illetve S20 Plus is legalább három szerzort kap a hátoldalon

Fontos újdonságot jelent még a 120 hertzes kijelző, amely alkalmas Quad-HD+ felbontásokra, de a legnagyobb frissítési frekvencia a telep kímélése érdekében csak Full-HD+, vagy annál alacsonyabb felbontásban lesz elérhető.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.