Hirdetés
. Hirdetés

Hatalmasra nő a GTS hálózata

|

15 ezer épületet köt össze a GTS Central Europe optikai és rádióhálózata.

Hirdetés

A GTS 2010-óta évi 30 millió eurót invesztált hálózatbővítésbe, 2012-ben a hálózat 1300 – átlagosan napi három – bekötött épülettel bővült. Mivel egyre több ügyfél támaszkodik a vállalat nyújtotta alkalmazásokra, szükségessé vált a nagyobb sávszélesség.

„Városi hálózataink csatlakoztatják az épületeket a Csehországot, Magyarországot, Lengyelországot, Romániát és Szlovákiát összekötő regionális optikai hálózatunkhoz. A nagyobb lefedettség lehetővé teszi számunkra, hogy több és jobb minőségű szolgáltatást nyújtva megfeleljünk ügyfeleink magas szintű elvárásainak. Több épület bekapcsolása azt jelenti, hogy több ügyfelünk juthat hozzá gyorsan növekvő Ethernet szolgáltatásunkhoz és innovatív egységes kommunikációs, valamint együttműködést támogató megoldásainkhoz” – mondta Ignacio Irurita, a GTS technológiai vezetője.

A közép- és kelet-európai régióban a GTS rendelkezik a legkiterjedtebb hálózattal, összesen több mint 26 ezer kilométeres útvonalat lefedve, amelyből 7500 kilométernyi a legnagyobb városokban fut. Az ügyfelek teljes kapcsolati portfólióból, adatközponti és felhőalapú megoldásokból választhatnak. A GTS 13 adatközpontjával a közép- és kelet-európai régióban kiemelkedő szintű, a legmagasabb biztonsági és minőségi vállalati szabványoknak is megfelelő szolgáltatások nyújtására képes.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.