Hirdetés
. Hirdetés

Hazánkban járt a Dell Solutions Tour 2013

|

Június 26-án, szerdán, Amersfoort, Antwerpen, Varsó és Bukarest után Budapestre érkezett a Dell Solutions Tour 2013 programsorozat, mely a biztonság, a big data, a felhő alapú megoldások és a BYOD témakörében nyújtott hasznos és új információkat a kilátogatóknak, emellett egy vadonatúj megoldás is bemutatkozott.

Hirdetés

Az egynapos kiállítással egybekötött rendezvényen a hazai vállalatok képviselői azokkal a megoldásokkal ismerkedhettek, melyeket a Dell kínál számukra az aktuális informatikai kihívások leküzdésére. A felmerülő problémák technikai hátterét az előadások során világították meg az előadók. A nap folyamán áttárgyalták, hogy a vállalatok miként engedélyezhetik biztonságosan a dolgozók saját tulajdonú eszközhasználatát a céges környezetben, hogyan gyorsíthatják fel a virtualizációt, a konvergenciát, valamint a felhőalapú megoldások bevezetését és integrálását a meglévő IT infrastruktúrákba, miként orvosolhatják hatékonyan és rugalmasan a big data kezeléséből adódó problémákat és, hogy miként lehet felkészülni az egyre erősödő biztonsági fenyegetésekre.

 

 

Az előadások szüneteiben és velük párhuzamosan a Dell a teljes vállalati termékportfólióját bemutatta, melyből a legnagyobb figyelmet a kimondottan távoli és kis- és középméretű irodai környezetek számára tervezett, egységesített informatikai megoldás a PowerEdge VRTX kapta, mely aznap vált elérhetővé világszerte.

 

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.