Hirdetés
. Hirdetés

HD-s videokonferencia a GTS-től

|

Skálázható telepresence rendszer nagyvállalatoknak, és a kis- és középvállalati szektorban.

Hirdetés

A GTS Central Europe bemutatta új, HD minőségű videó-szolgáltatását, a GTS Videokonferenciát. A legtöbb eszközön - okostelefonon, táblagépen, laptopon, asztali számítógépen és konferenciarendszeren - elérhető szolgáltatás segítségével a cégek hagyományos IP hálózatukat mindenhol elérhető videó-kommunikációs rendszerré alakíthatják át. Anélkül integrálható az informatikai infrastruktúrába már meglévő eszközökhöz, hogy speciális hardvert kellene beszerezniük.

„Szolgáltatásunk segítségével ügyfeleink akár mobiltelefonjukkal a New York-i reptérről vagy prágai irodájuk asztali számítógépén keresztül is kapcsolódhatnak a videókonferencia-rendszerbe” – mondta Artur Ostrowski, a GTS ügyfélkapcsolati megoldásokért felelős senior alelnöke.

vidyorouter telepresence

Webalapú konfigurációs panelen keresztül menedzselhető a szolgáltatás. A rendszergazdák központilag tudják beállítani, kezelni és skálázni a rendszert, beleértve a végpontokat, az infrastruktúrát és az engedélyeket is. Az akkreditált felhasználók megadhatják preferenciájukat, vendégeket hívhatnak meg, irányíthatják a konferenciákat és kapcsolatba léphetnek munkatársaikkal, ügyfeleikkel vagy partnereikkel.

A rendszer az Adaptive Vidyo Layering technológiát alkalmazó VidyoRouter architektúrán alapszik, és H.264 skálázható videó kódolást (SVC) használ. A rendszer kezelésére szolgáló portál bármely számítástechnikai eszközön és böngészővel elérhető, a hálózati kapcsolat pedig megfelelő kényelmet és rugalmasságot biztosít a felhasználónak.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.