Hirdetés
. Hirdetés

Hetedik mennyországban az AMD

|

A cég leleplezte új generációs mobillapkáit, amelyekre bivalyerős laptopok épülhetnek.

Hirdetés

Az AMD bemutatta grafikus egységgel szerelt processzorainak hetedik generációját, amelyet elsősorban a szórakozásra és munkára egyaránt alkalmas új laptopokba szán.

Elődeikhez képest az új lapkák kétszámjegyű teljesítménynövekedést ígérnek a játékok, a videorenderelés- és tömörítés, illetve más, nagy feldolgozás-igényű alkalmazások terén. A korábban Bristol Ridge és Stoney Ridge kódnéven futó A és E sorozatok támogatják a DirectX 12, AMD FreeSyncet és AMD Dual Graphics technológiákat, felhasználóik UltraHD 4K felbontással élvezhetik a multimédiás anyagokat, és a legújabb játékokat is kompromisszum mentesen futtathatják.

Az A széria processzorai Excavator x86 központi feldolgozó egység-magokat és beépített Radeon grafikát tartalmaznak. Ez a sorozat az AMD FX, A12 és A10 processzorok 35 és 15 wattos változataiból áll, míg az E sorozatban 15 wattos A9, és E2 konfigurációk szerepelnek. Az AMD állítása szerint az AMD FX processzor számítási teljesítménye 51 százalékkal jobb, mint az Intel Core i7-é.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.