Hirdetés
. Hirdetés

Hiánypótló termék Microsoft-támogatással

|

Ránézésre hagyományos kávéfőzőről van szó, ez azonban senkit ne tévesszen meg. Az MSN Direct révén még időjárás-előrejelzést is biztosít.

Hirdetés

A Melitta Smart Mill And Brew az első kávéfőző, ami a Microsoft technológiáját alkalmazva időjárás-jelentéssel is szolgál boldog tulajdonosának a reggeli kávé mellé. A múlt hét csütörtök óta megrendelhető készülék az MSN Direct vezeték nélküli szolgáltatáshoz kapcsolódva az előrejelzések mellett még a csapadékszintekről, valamint a napkelte és a napnyugta időpontjáról is beszámol.

Eric Lang, a Microsoft Smart Personal Objects Technology (SPOT) vezetője szerint az állandóan mozgásban lévő, elfoglalt embereknek valóban szükségük van az új termékre. A különféle kommentárok - köztük a Gizmodo UK elektronikus kacatokkal foglalkozó blogjának rosszindulatú szerzőjével - kiemelik, hogy sosem lehet tudni, mikor csap le az a bizonyos hurrikán Essexre. Különösen, hogy a kávéfőzőt sokan a konyhában tartják, a konyhák nagy részének pedig ablaka is van.

A SPOT, az intelligens személyes használati tárgyak technológiájára irányuló kezdeményezés keretein belül létre hozott MSN Direct időjárás-előrejelző szolgáltatás egyelőre Kanada és az Egyesült Államok nagy részén érhető el, és az FM rádiósáv egy kis tartományát használja az információ szállítására; a hasonló újításokra fogékony vásárlók korábban már találkozhattak vele az Abacus, a Fossil, a Tissot és a Suunto "intelligens karóráin" is. A Melitta Smart Mill And Brew 200 dollár körüli áron kapható, mely természetesen a Microsoft vezeték nélküli szolgáltatásának díját is magában foglalja.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.