Hirdetés
. Hirdetés

Hibás a Windows 10 legújabb kumulatív frissítése

|

A Fall Creators Update-hez kiadott legújabb frissítéssel a Microsoft egy USB hibát akart megoldani, ahelyett újabb problémákat okozott.

Hirdetés

 

Hirdetés

A Microsoft a héten adta ki a Windows 10 legújabb kumulatív frissítését a Fall Creators Update-et (v. 1709) futtató rendszerekhez. A szoftver célja elvileg az volt, hogy orvosoljon egy USB hibát, de mint kiderült, több problémát okozott, mint amennyit megoldott.

A jelentések telepítési hibáról számolnak be: sokan olyan hibaüzenetet kapnak a rendszertől, mely szerint nem sikerült a frissítést végrehajtani. Ezután a rendszer újra felkínálja a frissítést, aminek a vége újabb hiba, és aztán az egész kezdődik  elölről.

Egyesek szerint a probléma a Windows 10 legfrissebb változatát futtató AMD processzorokhoz kapcsolódik, de ezt a Microsoft egyelőre nem erősítette meg.

A KB4090913 frissítéssel más bajok is vannak, bizonyos USB  eszközök sem működnek megfelelően a telepítés után.

A kumulatív frissítésről egyébként a Microsoft korábban azt állította, hogy csak az USB eszközökkel kapcsolatos problémákat érinti, de most kiderült, hogy suba alatt egy másik hibát is megpróbáltak kiküszöbölni vele, amely egyes gépeknél rendszerindítási problémát okoz.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.