Hirdetés
. Hirdetés

Hibás akkumulátorok a Hewlett-Packardnál

|

A Hewlett-Packard tizenötezer-hétszáz darab notebook akkumulátort hívott vissza, miután bejelentések érkeztek azok kisebb anyagi károkat, sőt, egy esetben könnyebb égési sérülést okozó túlmelegedéséről - jelentette be csütörtökön az Egyesült Államok fogyasztóvédelmi szervezete.

Hirdetés

Az akkumulátorokat 2005 elején gyártották Kínában, vonalkódjuk az "L3" jelzéssel kezdődik. A HP többféle notebookjába is beépítette őket, ilyenek a HP Pavillion, HP Compaq és a Compaq Presario sorozat. A fogyasztóvédők azt javasolják a vásárlóknak, hogy azonnal helyezzék használaton kívül az "L3" jelű erőforrásokat, és vegyék fel a kapcsolatot a HP-val annak tisztázására, hogy a tulajdonukban lévő akkumulátor a hibás darabok közül való-e, és ha igen, milyen feltételekkel bonyolíthatják le annak cseréjét. A tizenötezer-hétszáz szóban forgó elem közül mintegy négyezer-egyszáz darab található az Egyesült Államokban.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.