Hirdetés
. Hirdetés

Hibrid LED-lézer projektor az Acertől

|

Higanymentes technológia, 1080p felbontás.

Hirdetés

A szürke-fehér hordozható dizájnnal bíró K750 projektor LED és lézer fényforrást is használ, ami nem csupán mentes a veszélyes anyagoktól – mint a higany és a halogén gázok –, hanem jelentősen meg is növeli a fényerőt, a nagynyomású higanylámpákkal összehasonlítva. Ez a technológia továbbá megnyújtja a fényforrás élettartamát 20.000 órára ExtremeECO üzemmódban és nem kevesebb, mint 90%-os áram-megtakarítást eredményez. A hibrid fényforrás rugalmasabb színbeállításokat és szélesebb színskálát tesz lehetővé, 85%-kal jobb NTSC színtelítettséget elérve.

Acer K750 projektor
Acer K750 projektor

Az akár 1500 lumenes fényerővel és a 100.000:1 kontrasztaránnyal is bíró készülék 1080p Full HD felbontása lehetővé teszi a HDTV és a Blu-ray tartalmak megfelelő megjelenítését. A HDMI csatlakozó tömörítetlen digitális jeleket és többcsatornás hangot továbbít. A K750 projektor fel van szerelve kiegészítésként legalább két további csatlakozóval a több PC-hez való kapcsolódás lehetősége miatt, beleértve a D-Sub és a HDMI felületet.

Azonnali ki/bekapcsolási képességekkel is rendelkezik, ami azt jelenti, hogy nincsen szükség lehűlési periódusra a projektor kikapcsolása után. Továbbá az Acer SmartFormat technológia azonnal szinkronizál a széles formátumú kijelzőkkel anélkül, hogy a notebookon bármilyen felbontás beállítást meg kellene változtatni.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.