Hirdetés
. Hirdetés

High-tech logisztikai központ, magyar fejlesztéssel

|

Akár 20-30 százalékkal gyorsabb és pontosabb lesz az árumozgások követése, köszönhetően egy hazai informatikai fejlesztésnek.

Hirdetés

Magyar fejlesztésű, precíziós raktárkezelési és logisztikai rendszer beüzemelésével indította el új, 840 millió forintból létrehozott, modern nagykereskedelmi központját a Kiss B. Cégcsoport.

A ProgAdat Kft. saját fejlesztésű szoftverrendszerét választotta a Kiss B. Cégcsoport a logisztikai feladatok támogatására új nagykereskedelmi központjában. A négy céget működtető családi vállalkozás 840 millió forintos beruházás keretében építette fel logisztikai központját. A nagykereskedelmi centrum az ország minden részéből számítógépen fogadja a megrendeléseket, és a magyar informatikai rendszer irányítja a raktárban az áru leszedését, előkészítését és a szállítás ütemezését.

A magasraktári, tárhelyes elhelyezést igénylő létesítményben vezeték nélküli kapcsolattal (wifi) elérhető digitális személyi asszisztensekkel (PDA) történik az áruk betárolása, leszedése, komissiózása, valamint a belső raktári mozgások kezelése. A ProgAdat megoldása révén új lehetőség nyílt a tárhelyes raktárak logisztikai feladatainak szervezésében és ellátásában mind a meglévő, mind a jövőbeni ügyfeleink számára – nyilatkozta a fejlesztésről a társaság vezetője.

A ProgAdat beszámolója szerint az utóbbi időkben oly mértékben csökkent a nagykereskedelmi szektor árrése, hogy elengedhetetlenné vált a raktárak automatizálása. Ma már nem engedhetik meg maguknak a vállalkozások, hogy a raktári alkalmazottak percekig keressék a termékeket, nem tévedhetnek a szavatosság lejárati dátumában, és elengedhetetlen az optimalizált, költséghatékony fuvarszervezés, komissiózás is – szögezi le a cég vezetője.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.