Hirdetés
. Hirdetés

Híroldalakat bénított meg a krokodilvadász halála

|

Steve Irwin ausztrál zoológus végzetes balesete olyan forgalmat generált a kontinensnyi ország híroldalain, hogy többet közülük le is kellett állítani.

Hirdetés

Az emblematikus televíziós természetbúvár nemcsak életében vonzotta a kíváncsiskodókat. Saját honlapja, a www.crocodilehunter.com oldal a Reuters értesülései szerint Ausztráliában az első, de még az Egyesült Államokban is a harmadik leglátogatottabb oldalnak számított a hét elején, és az érdeklődők áradata jelenleg is elérhetetlenné teszi.

Az Australian Broadcasting oldalát hétfőn leállították a szokásosnál lényegesen magasabb forgalom miatt, melyet nem volt képes kiszolgálni. Újraindítása már egy alacsonyabb sávszélességet igénylő változattal történt, hogy állja a többszázezres nagyságrendű találatot. A napilapok oldalai is hasonló forgalmat bonyolítottak le. A Sydney Morning Herald oldalán az átlagos forgalomhoz képest 40 százalékos megugrást mértek.

Mint ismeretes, Steve Irwint magyar idő szerint hétfő hajnalban érte végzetes baleset, amikor a Queensland államnál fekvő Nagy Korallzátony természetvédelmi területén forgatott. A hírügynökségi jelentések szerint halálát egy rája tüskéje okozta mellkasi sérülés miatti szívleállás idézte elő. A Hitwise webforgalmat mérő cég szerint legutoljára ausztrál híroldalakon egy áprilisi bányaszerencsétlenség során, a föld alatt rekedt két bányász sorsáról szóló tudósítások produkáltak hasonló nagyságrendű forgalmat.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.