Hirdetés
. Hirdetés

Hogyan halaszthatók el a Windows 10-frissítések?

|

Egyszerűen megadhatjuk, ha nem akarjuk azonnal a funkciófrissítéseket.

Hirdetés

Sokaknál okoz problémát némelyik Windows-frissítés, ezért egyre többen aggódnak egy nagyobb frissítőcsomag telepítése idején. Ha késleltethetnék a frissítések telepítését, kiderülhetne számukra, ha esetleg probléma van egy frissítéssel, és később már a bizonyítottan problémamentes változatot tennék fel számítógépükre. Szerencsére van lehetőség a frissítések elhalasztására, igaz, csak a Windows 10 Pro kiadását használók számára. Ehhez a Start menüben kattintsunk a Gépház ikonra, nyissuk meg a Frissítés és biztonság modult, a Windows Update lapon kattintsunk a Speciális beállítások hivatkozásra, végül jelöljük be a Szolgáltatásfrissítések elhalasztása lehetőséget.

 

Ha így járunk el, a Microsoft szerint a funkciófrissítések telepítése akár több hónapos halasztást kap (a pontos időtartamról nincs információ), a biztonsági frissítésekre ez azonban nem vonatkozik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.