Hirdetés
. Hirdetés

Hogyan legyen körültekintő cégvezető?

|

Középpontban a tudatosság és a költséghatékonyság.

Hirdetés

A január 23-án második alkalommal megrendezésre kerülő Exkluzív Üzleti Találkozó még több érdeklődőt vonzott, mint az első rendezvény.

 

 

Olyan témákat érintett az esemény programja, mint adatvédelem és biztonság, illetve a költséghatékony IT megoldások. Mit tud tenni egy cégvezető vállalata informatikájának fellendítése és megfelelő kontroll alatt tartása érdekében? Bemutatásra került cégvezetői szemszögből az Alphasonic Kft. által kifejlesztett 3X Virtual megoldás is, mellyel hatékony és innovatív rendszert alakíthatunk ki vállalatunk számára.

 

A 3X Virtual innovatív megoldásról itt tudhat meg még többet, videóval.

Kiemelt vendégelőadó
Kiemelt előadóként a jelen lévők meghallgathatták Hovány Márton, a Hovány Csoport vezetőjének előadását, hogy hogyan lehet egy kisvállalkozásból is nagy és sikeres vállalatot létre hozni és felvirágoztatni. Központban tehát ismét a költséghatékonyság és a siker állt.
Az eseményről készült fotókat itt tekinthetik meg!

A soron következő, cégvezetőknek szóló Exkluzív Üzleti Találkozó március 26-án kerül majd megrendezésre. Várjuk olyan cégvezetők jelentkezését a következő exkluzív rendezvényre a zsofi@alphasonic.hu címre, akik szeretnék átlátni cégük informatikai rendszerét és költséghatékony megoldások után kutatnak!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.