Hirdetés
. Hirdetés

HP-Omnifone együttműködés Európában

|

A Hewlett-Packard Európa tíz országában, tucatnyi notebook- és desktopmodelljén elérhetővé teszi az Omnifone zenemegosztó szoftverét és a kapcsolódó szolgáltatásokat.

Hirdetés

A HP tizenhat különféle desktop- és laptopmodelljén, gyárilag telepített formában elérhetővé teszi az Omnifone MusicStation Desktop szoftverét; a vásárlók két hétig ingyenesen használhatják a kapcsolódó szolgáltatásokat - jelentette be hétfőn kiadott közleményében az Omnifone. Azok, akik a trial-periódust követően szeretnék tovább használni a szolgáltatást, havi 14 dolláros előfizetési díj leszurkolása mellett természetesen ezt is megtehetik.

Az Omnifone szoftvere kompatibilis a cég mobiltelefonokra fejlesztett platformjával: segítségével a felhasználók zeneszámokat és lejátszási listákat oszthatnak meg egymással.

A felhasználók csak az előfizetési díj befizetése esetén jogosultak a zeneszámok felhasználására, havi tíz számot azonban a DRM (Digital Rights Management) keretén belül, ingyenes MP3 fájl formájában tölthetnek le - áll a cég által kiadott híradásban.

A MusicStation Desktop szoftver a HP Compaq Presario CQ61 és CQ71, a HP G61, G62 és G72, a HP Pavilion dm3, dv3, dv6, dv7 és dv8, a HP Envy 13 és a HP Envy 15 laptop-, valamint a Presario CQ53 és a Pavilion HPE-1, p63, s53 desktop-modelleken lesz elérhető.

A honosított zenei szolgáltatásokat az Egyesült Királyság, Franciaország, Németország, Olaszország, Spanyolország, Ausztria, Belgium, Hollandia, Svédország és Svájc területén élő felhasználók érhetik el.

Az Omnifone jelenleg 6,5 millió zeneszámot kínál előfizetőinek, köztük az Universal Music Group, a Sony Music Entertainment, a EMI Music és Warner Music International, valamint számos vezető kiadó anyagait.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.