Hirdetés
. Hirdetés

Közel fotóminőség lézernyomtatóval

|

A HP Color LaserJet CP3525 30 színes fotó jellegű lapot nyomtathat percenként.

Hirdetés

Elsősorban kis- és középvállalkozások számára, irodai munkacsoportos nyomtatónak szánja legújabb, kis helyigényű CP3525-ös nyomtatósorozatát a HP. A gyártó olyan minőséget ígér, amivel gond nélkül felvállalható kis példányszámú, színes, fotóval illusztrált marketing anyagaink elkészítése is. A HP stuttgarti bemutatóján volt alkalmunk néhány próbanyomat készítésének erejéig meggyőződni arról, hogy valóban fotóhoz közelítő minőséget kapunk a marketing célokra használatos, 90 grammos fehérített papíron. A legolcsóbb 80 grammos papíron is minőségelőnyt élvez a készülék sok más eddigi modellhez képest.

 

 

hpcljcp3525_rightview_.jpg
 

 


Egyértelműen az újabb generációs ColorSphere tonernek és az ImageREt 3600 színkeverő technológiának köszönhető a jó színminőség, ha azonban csak ez lenne a fő szempont, akkor találhatók kisebb készülékek is a palettán. A CP3520 sorozat színesben és fekete-fehérben is 30 lapos nyomtatási sebességével és magas teherbírásával már munkacsoportos felhasználásra termett, 5-15 fős felhasználószámig. Ajánlott havi terhelhetősége 1500-5000 oldal, legfeljebb 75 ezer oldalas csúcsterhelés megengedett.

 

Több változatban kapható, minden modell rendelkezik USB 2.0 és gigabites Ethernet csatlakozással, 250 lapos alap tálcával, 100 lapos többcélú adagolóval, EIO porttal biztonságos merevlemez vagy speciális hálózati adapterek illesztéséhez. Támogatott a PCL 6 és PostScript 3 nyomtató emulációk használata, a PIN kódos nyomtatás. Kiegészítő merevlemez nélkül is tölthetünk fel dokumentumokat a nyomtató memóriájába. A CP3525dn változat duplex egységgel és 128 megabájtos bővítéssel rendelkezik, a CP3525 pedig további 128 megabájttal és egy 500 lapos kiegészítő tálcával dicsekedhet. Minden modellre jellemző az azonnal bemelegedő égetőmű használata, amivel legrosszabb esetben is 17 másodperc alatt készül el az első nyomat.

 

 

kompakttoner_.jpg
A tonerkazetták előlapi oldalról, könnyen cserélhetők
 

 

Pontos hazai árak és kellékanyag költségek még nem ismertek. Gazdaságosságot illetően bizakodásra ad okot, hogy kapható 10500 oldal kapacitású fekete és 7000 oldalas színes kompakt kazetta is a készülékhez (a gyárilag mellékelt kazetták kapacitása sajnos csak 3000 oldalas), ezen felül csak a toner hulladék tartályt és az égetőművet kell igencsak hosszú távon cserélni. 


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.