Hirdetés
. Hirdetés

Hűtés minden edge feladathoz

|

A Rittal immár 20 és 35 kW hűtési teljesítményben is kínálja hűtőközeg-alapú IT-hűtőberendezéseit, így a teljes paletta 3-tól 55 kW-ig terjed. Az új 35 kW-os kivitel hibrid megoldása indirekt free coolingra vált, amikor a körülmények ezt megengedik, ezzel jelentős energiát takarít meg.

Hirdetés

A kompakt hűtőrendszerek magas redundanciájú konfigurációkban is elérhetők, ezért különösen alkalmasak a legmodernebb peremhálózati adatközponti telepítésekhez, ahol megszakítatlan adatáramlást és -feldolgozást kell biztosítani.

Hirdetés

Mind direkt expanziós hűtőkört, mind önálló hűtöttvízkört tartalmaz az új folyadékhűtési megoldáscsomag DX/FC hibrid kivitele. Ez azt jelenti, hogy a berendezés a kívánt hűtőkapacitást rendkívül hatékonyan állítja elő, figyelembe véve a környezeti hőmérsékletet. Különösen ajánlott megoldás ez olyan helyekre, ahol a külső hőmérséklet viszonylag alacsony, mert ott nagy hatékonysággal használható ki az indirekt free cooling. Ezt a lehetőséget integrált free coolinggal rendelkező külső hibrid kondenzátor biztosítja, amelynek használatával jelentős üzemeltetési költség takarítható meg.

Az új berendezések inverteresek, ideálisak IT-hardverek hűtésére: rendkívül precízen szabályozható a szerverekhez befújt levegő hőmérséklete. A hűtési teljesítményt folyamatosan a rack hőterheléséhez igazítják, minimalizálva az energiafogyasztást. A hűtőközeg-alapú berendezés hasonlóan kompakt kivitelű; 3 és 6,5 kW teljesítményben érhető el. Helymegtakarítás céljából a beltéri egységet a 19 hüvelykes rack és az oldallap közé lehet elhelyezni. A maximális rendelkezésre állás céljából ez az eszköz két kültéri egységgel rendelkezik, és az egy beltéri egység hőcserélőjében is két hűtőkör, két tápellátó egység és két önálló vezérlő van. Hiba esetén az automatikus váltó gondoskodik a kiesés nélküli hűtésről.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.