Hirdetés
. Hirdetés

HWSW Mobile!: 60 előadó és több száz szakmabeli

|

November 19-én tartja ötödik mobiltermék-fejlesztési konferenciáját a HWSW, amely ugyan új nevet kapott az idén, de minden másban a régi: bőséges tartalommal és méretes szakmabeli közönséggel várja a látogatóit a MOM Kulturális Központban.

Hirdetés

A HWSW mobile! teljes iparági kitekintést nyújt, így mindenkinek szól, aki közvetlenül vagy közvetve érintett a mobiltermék-fejlesztésben. A rendezvény szekciói 60 előadást vonultatnak fel, a program gerincét adó fejlesztői témák mellett pedig vállalati mobilitásról, m-kereskedelemről, mobilfizetésről, mobilhirdetésekről és UX-ről is szó esik majd.

A legjobb magyar előadók mellett több külföldi vendégelőadó is ellátogat a konferenciára, előad az IBM, a Prezi, a Skyscanner, a Testbirds és a Sanoma MDC is. Az egyik kiemelt vendég Vahid Gharaei, a Runtastic üzletfejlesztési vezetője lesz; Vahid elmondja, hogyan monetizálják a világ legnépszerűbb fitneszalkalmazását, és milyen úton jutottak el ide.

A HWSW mobile! részletes programja a rendezvény weboldalán található meg, ugyanitt lehet regisztrálni is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.